Wij bouwen alle mogelijke pergolas

SDS Veranda realiseert al drie generaties pergolas, veranda’s en oranjeries in heel België. Vertrouw uw project toe aan onze ervaren specialisten. Wij garanderen een totaalservice met eigen vakmensen, vanaf de grondwerken tot en met de eindafwerking. U hebt de keuze uit volledig maatwerk in hout of aluminium of de innovatieve pergolas van Renson.

100% maatwerk voor pergolas

Volledig op maat van de wensen en verlangens van onze klanten ontwerpen en bouwen wij de pergolas waarvan ze al lang dromen. Alles is mogelijk: een volledig open pergola of toch alle zijdes volledig dicht. Het maatwerk voor pergolas omvat zowel de afmetingen, de vorm als de stijl.

Voor de materialen hebt u de keuze uit aluminium van Reynaers of tropisch hardhout zoals afrormosia en mahonie. Ontdek hier via enkele realisaties onze mogelijkheden voor maatwerk in pergolas.

De innovatie pergolas van Renson

SDS Veranda is Renson Ambassador wat betekent dat wij de innovatieve en stijlvolle pergolas van Renson volledig kant-en-klaar bij u plaatsen. Deze pergolas hebben een ongeziene functionaliteit: wanneer de zon schijnt, schuift u het dak volledig open. Bij regen of u wenst schaduw, schuift u het dak eenvoudig dicht. Wij bieden drie types pergolas van Renson, te verkrijgen in alle mogelijke afmetingen en uitvoeringen: Laguna, Algarve en Camargue.

Totaalservice

Bij SDS Veranda geniet u van een totaalservice. Wij bouwen in eigen beheer de volledige pergola. Dit start bij de grond- en funderingswerken om te eindigen met de complete afwerking. Wij hebben alle vereiste vakmensen in dienst om de klus kwaliteitsvol te klaren. Bovendien geniet u van een uiterst korte bouwtijd.

Hoe verloopt de bouw van uw pergola?

1. Onze technische adviseur komt op afspraak bij u langs. Op basis van uw wensen en een technische analyse ter plaatse, bekijkt hij de mogelijkheden. Vaak krijgt u al meteen een heldere offerte en een eerste ontwerp.

2. Na uw akkoord stellen wij het technisch dossier op om de stedenbouwkundige vergunning aan te vragen.

3. Na het verkrijgen van de vergunning, worden alle materialen besteld en spreken we een realisatiedatum af.

4. Eens gestart, werken we uw pergola tot in de puntjes af.

Interesse in onze eindeloze mogelijkheden voor pergolas? Contacteer ons vandaag nog. We komen zo snel mogelijk vrijblijvend langs.