Uw kwaliteitsveranda aan de beste prijzen

SDS Veranda specialiseert zich al meer dan drie generaties in het bouwen van veranda’s, oranjeries en pergola’s. Dankzij onze totaalservice mag u voor uw veranda rekenen op de beste prijzen. Elke veranda is 100% maatwerk, volledig volgens de gewenste stijl. Vrijwel dagelijks leveren wij een gloednieuwe veranda op.

Materiaalkeuze

Wij bouwen veranda’s in hout of aluminium. De materiaalkeuze is vrij en hangt af van uw persoonlijke voorkeur.

 • Hout staat garant voor een warme en gezellige uitstraling. U kunt het hout na de plaatsing oliën of verven in de kleur die uw wenst. Wij gebruiken voor uw veranda tropisch hardhout zoals mahonie of afrormosia. Ontdek onze realisaties in hout.
 • Aluminium moet u nooit schilderen of oliën. Af en toe eens oppoetsen volstaat. Voor de profielen van uw veranda, prijzen wij de Belgische kwaliteitsprofielen van Reynaers aan. Ontdek onze mogelijkheden in aluminium.

Geïntegreerd in uw woning

Veranda’s van vandaag vormen een verlengstuk van de woning om in alle seizoenen maximaal te genieten van de tuin. Dit maakt dat uw veranda aan dezelfde comfort-, isolatie- en energienormen als uw woning moet voldoen. Bovendien is het belangrijk dat uw veranda een harmonieus geheel vormt met de bestaande woning en naadloos aansluit. Talrijke klanten met een SDS veranda  prijzen onze klantgerichte en persoonlijke aanpak. Bekijk realisaties van deze veranda’s.

Stap voor stap uw veranda

  1. Plaatsbezoek voor de technische mogelijkheden

   Nodig één van onze technische adviseurs uit voor een plaatsbezoek. We bespreken uw wensen en verlangens en bekijken de technische mogelijkheden. Bij technisch minder complexe projecten berekent onze adviseur voor u meteen een totaalprijs. In het andere geval ontvangt u deze enkele dagen later.

  2. Volledig technisch dossier

   Bij een akkoord werken we een volledig technisch dossier uit waarmee u de stedenbouwkundige vergunning kunt aanvragen.

  3. Planning en realisatie

   Volgens de afgesproken timing realiseren we uw veranda. Dankzij onze totaalservice voor zowel de constructiewerken als de verdere afwerking, hoeft u zich geen zorgen te maken over de coördinatie of de werfopvolging. Wij nemen alles op ons en werken met eigen vakmensen.

Wilt u snel prijzen veranda hebben? Nodig één van onze technische adviseurs uit voor een vrijblijvend plaatsbezoek. We bespreken uw project, bekijken de mogelijkheden en berekenen meteen een heldere totaalprijs.