SDS Veranda realiseert de veranda of oranjerie waarvan u al jarenlang droomt. Elke veranda en oranjerie is 100% maatwerk. Bovendien mag u rekenen op een persoonlijke aanpak. Voor ons geldt altijd en overal: afspraak is afspraak.

Wij staan garant voor een totaalservice vanaf de grondwerken tot en met de eindafwerking. Verder kiest u voor een ervaren partner. Inmiddels staat de derde generatie verandabouwers aan het hoofd van dit familiebedrijf. Gemiddeld leveren wij per week een achttal veranda’s en oranjerieën op.

Wij bouwen uw veranda of oranjerie in hout, aluminium of een combinatie van materialen. Zo beschikken wij over een eigen schrijnwerkerij. Vooral bij totaalprojecten komt onze meerwaarde tot uiting. Zo integreren wij de nieuwe veranda of oranjerie zowel technisch als op vlak van stijl naadloos in uw bestaande woning. Wij gaan weinig technische uitdagingen uit de weg.

Veranda of oranjerie van topkwaliteit

Dankzij ons jarenlang vakmanschap en de toewijding van onze schrijnwerkers, metsers, stukadoors en dakwerkers mag u rekenen op een veranda of oranjerie van topkwaliteit. Wij werken het volledige project af met eigen ervaren medewerkers. Zo garanderen wij een hoogstaande afwerking en geniet u decennialang zorgeloos van uw veranda of oranjerie.

Talrijke referenties

Laat u overtuigen door onze talrijke referenties. Vast en zeker vindt u tussen de vele voorbeelden een veranda of oranjerie die qua stijl en vormgeving aansluit bij wat u voor ogen heeft. Als u ons persoonlijk wilt ontmoeten, komt een technisch adviseur vrijblijvend bij u langs. Samen bekijken we de mogelijkheden om via een veranda of oranjerie optimaal van uw tuin en het buitenleven te genieten. Gegarandeerd biedt dit een meerwaarde voor uw woning en uw leven.

Wij realiseren projecten in heel België. Afstanden houden ons niet tegen. Contacteer ons dus gerust en we maken zo snel mogelijk een afspraak.

[button color=”green” size=”medium” link=”/contact”]Vraag uw vrijblijvende offerte aan[/button]