SDS Veranda is een familiebedrijf met 3 generaties expertise. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk en totaalconcepten met eigen vakmensen, van ontwerp tot eindafwerking.

SDS Veranda = 1 aanspreekpunt voor de volledige realisatie

Onder leiding van echtgenoten Johan en Marleen De Slachmeulder groeide SDS Veranda uit tot een vakbekwaam en ervaren team van een 45-tal technisch adviseurs, ontwerpers, plaatsers, schrijnwerkers, metsers, stukadoors, dakwerkers,… Zowel in 2010, 2011 als in 2012 werden wij dankzij onze sterke groei en klantentevredenheid genomineerd als Trends Gazelle.

Over heel België bouwen wij veranda’s en oranjeries, pergola’s en terrasoverkappingen, plaatsen we zonwering en installeren we ramen, deuren en sectionaal poorten. Onze grote kracht schuilt in het maatwerk voor totaalprojecten.

Persoonlijke aanpak

Ondanks de sterke groei overheersen nog steeds het familiaal karakter en de persoonlijke aanpak. Elk project start met een vrijblijvend bezoek van één van onze technisch adviseurs uit uw regio die bij u thuis luistert naar uw verwachtingen en meteen de technische mogelijkheden analyseert. Maak nu uw afspraak.

Eigen schrijnwerkerij

SDS Veranda beschikt over een eigen schrijnwerkerij. De wortels hiervan reiken terug tot grootvader Theofiel. Vader Maurits nam de zaak over en concentreerde zich op het maken van ramen en deuren in hout. Dertig jaar geleden kwam de veranda in opkomst als tuinkamer voor zonnige dagen. SDS Veranda behoorde tot de pioniers in dit vakgebied. De afgelopen jaren evolueerde de veranda of oranjerie in hout of aluminium steeds meer tot een geïntegreerd deel van de woning. Deze extra leefruimte – voorzien van de nodige klimatisatie – kan in alle seizoenen maximaal benut worden.

Totaalprojecten

Ook SDS Veranda evolueerde mee. Het bouwen van een veranda of oranjerie groeide uit tot een multidisciplinair verhaal. Naast het plaatsen van profielen in hout of aluminium gaan hiermee de nodige afbraak-, metsel-, elektriciteit-, verwarmings-, dakdekkings-, pleister- of andere werken gepaard. Lees meer over onze totaalaanpak.

Met eigen vakmensen gebeuren al deze werken onder onze eigen coördinatie. Zo hebt u slechts één aanspreekpunt voor de volledige realisatie van de veranda of oranjerie van uw dromen. Al onze veranda’s of oranjeries zijn 100% maatwerk. Geen twee projecten zijn identiek. Gemiddeld leveren wij wekelijks 8 veranda’s of pergola’s op.

Zet vandaag de eerste stap naar uw droomveranda of -oranjerie. Contacteer ons en we maken meteen een afspraak voor een vrijblijvend bezoek.