Droomt u van een aanbouw in hout?

Een aanbouw in hout is de perfecte manier om de leefruimte van uw woning te vergroten. Vertrouw deze opdracht toe aan SDS Veranda. Wij specialiseren ons al drie generaties in de realisatie van maatwerk voor veranda’s, oranjeries en pergola’s. Wij bouwen uw volledige uitbreiding in hout met eigen vakmensen. Wekelijks leveren wij over heel België een achttal projecten op. Wij integreren deze houten aanbouw naadloos met uw woning.

Genieten van extra ruimte

Een aanbouw in hout trekt uw woning open naar de tuin. Zo krijgt u de kans om het hele jaar door te genieten van de wisselende seizoenen in uw tuin. Bovendien spreken we hier over een volwaardige leefruimte zodat de oppervlakte van uw woning een volwaardige uitbreiding krijgt. Wanneer u bij ons een aanbouw in hout bestelt, voldoet deze volledig aan de strenge isolatie- en ventilatienormen die vandaag van kracht zijn. Bovendien rusten wij uw aanbouw in hout uit met alle nodige technieken waaronder elektriciteit en verwarming. Ontdek enkele van onze realisaties.

100% maatwerk

Uw aanbouw in hout is 100% maatwerk. Qua stijl en ontwerp garanderen wij een maximale vrijheid. Wij zorgen ervoor dat de uitbreiding van uw huis zowel qua stijl als vorm naadloos aansluit bij de stijl van uw bestaande woning en tuin.

Materialen voor uw aanbouw in hout

Voor het hout adviseren wij tropische hardhoutsoorten zoals afrormosia of mahonie. Deze geven u na de plaatsing alle vrijheid om te oliën of te verven in de gewenste kleur.

Het plat dak werken we af zoals gewenst. Een plat dak in glas is mogelijk, al dan niet voorzien van automatische zonnescreens. Daarnaast kunnen we uw aanbouw in hout ook afwerken met een traditioneel plat dak, waarbij een lichtstraat of een lichtkoepel voor voldoende instroom van natuurlijk licht zorgen.

Kies voor een ervaren vakman!

Het realiseren van een aanbouw in hout omvat een ingrijpende verbouwing. Vaak gaat dit gepaard met het nodige breekwerk. Kies dan ook voor een ervaren aannemer. SDS Veranda werkt voor het volledige project met eigen vakmensen. Wij hebben alle nodige stielmannen in dienst om de klus te klaren, startend met de grond- en funderingwerken en eindigend met de finale afwerking.

Interesse? Wij komen langs

Hebt u interesse om uw woning uit te breiden met een veranda in hout of een andere oplossing? Contacteer ons. Eén van onze technische adviseurs komt vrijblijvend bij u langs. Samen bekijken we de technische mogelijkheden. Op basis van een vrijblijvend voorontwerp ontvangt u een heldere totaalofferte.