Een aanbouw veranda als perfecte uitbreiding van uw woning

Een veranda als perfecte aanbouw van uw woning? Dan bent u bij SDS Veranda aan het juiste adres. Wij specialiseren ons al drie generaties in veranda’s, oranjeries en pergola’s. Dankzij onze totaalservice garanderen we 100% maatwerk met eigen vakmensen. Wij integreren uw aanbouw veranda naadloos in de bestaande woning.

Een extra leefruimte

Steeds meer kiezen mensen voor een aanbouw veranda die een volwaardige uitbreiding inhoudt van uw woning. Zo creëert u extra leefruimte en krijgt u unieke mogelijkheden om in alle seizoenen te genieten van uw tuin. Deze zogeheten veranda’s behoren tot de specialiteiten van SDS Veranda. Ontdek enkele van onze mogelijkheden.

De strengste normen

Een veranda als aanbouw van uw bestaande woning gaat vaak gepaard met breekwerk en vormt daardoor een ingrijpende verbouwing. U kiest dan ook best voor een betrouwbare partner met een jarenlange uitstekende staat van dienst. Wij leveren met eigen vakmensen een totaalservice zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de coördinatie of de werfopvolging. De aanbouw  veranda die wij  realiseren, voldoet qua isolatie-, energie- en ventilatienormen aan de strengste EPB-regelgeving. Deze leefveranda vormt een volwaardig onderdeel van uw woning.

Welk materiaal verkiest u?

Zowel op vlak van afmetingen als stijl geniet u een totale vrijheid. Wij realiseren 100% maatwerk in hout of aluminium. In vele gevallen combineren we dit materiaal met metselwerk, een traditioneel plat dak of glaspartijen in het dak, al dan niet met zonnescreens.
Voor de aluminium profielen werken we samen met het Belgische kwaliteitsmerk Reynaers.
Als u kiest voor hout, dan werken we met tropische hardhoutsoorten zoals mahonie of afrormosia.

Vrijblijvend plaatsbezoek

Interesse in een aanbouw veranda als volwaardige uitbrieding van uw bestaande woning? Contacteer ons vandaag nog en we maken zo snel mogelijk een afspraak voor een vrijblijvend plaatsbezoek door één van onze technische adviseurs. We analyseren meteen de technische mogelijkheden en luisteren naar uw wensen en verwachtingen. Vervolgens ontvangt u meteen of na enkele dagen een heldere totaalprijs.