Op zoek naar een ervaren aannemer voor een aanbouw van uw woning?

Wilt u uw woning uitbreiden met een aanbouw? U vindt alvast de geschikte partner in SDS Veranda. Wij zijn al drie generaties actief in het bouwen van veranda’s, oranjeries en pergola’s. Wij garanderen honderd procent maatwerk met eigen vakmensen, ook voor de aanbouw van een woning. Wij integreren de aanbouw naadloos als extra leefruimte in uw bestaande woning.

Een volwaardige aanbouw van uw woning

Steeds meer huiseigenaars willen hun bestaande woning uitbreiden met een aanbouw. Dit creëert allereerst extra leefruimte. Bovendien trekt u uw woning volledig open, waardoor u in alle seizoenen kunt genieten van uw tuin. Deze zogeheten veranda’s vormen onze grootste specialiteit. Ontdek enkele realisaties van aanbouw van woningen.

Betrouwbare en ervaren partner

Een aanbouw realiseren aan uw woning is een ingrijpende verbouwing die met heel wat breekwerk gepaard gaat. U neemt dan ook best geen risico’s: ga in zee met een betrouwbare partner die een uitstekende staat van dienst kan voorleggen. SDS Veranda levert over heel Vlaanderen wekelijks acht projecten op. Elke aanbouw van een woning realiseren we met eigen vakmensen. Wij staan in voor de volledige coördinatie en werfopvolging. Qua isolatie- en ventilatiewaarden voldoen onze realisaties aan de strengste energienormen. Onze aanbouw vormt een volwaardig, geïntegreerd deel van uw woning.

Welk materiaal wilt u voor uw aanbouw?

Wij garanderen 100% maatwerk, waardoor u op vlak van stijl, vorm en afmetingen de totale vrijheid geniet. Wij bouwen uw aanbouw in tropisch hardhout of aluminium, al dan niet in combinatie met metselwerk, een traditioneel plat dak of een glazen dak, al dan niet met zonnescreens. Het plat dak voorzien we naar wens met de nodige lichtkoepels of lichtstraten.

Onze technisch adviseur komt langs

Zoekt u de juiste partner voor het realiseren van een aanbouw aan uw woning? Contacteer ons. We spreken een tijdstip af waarop één van onze technische adviseurs langskomt voor een vrijblijvend plaatsbezoek. We bekijken samen de technische mogelijkheden en luisteren naar uw wensen. U ontvangt van ons een heldere totaalprijs voor het volledige project.