De houten veranda waarvan u al jarenlang droomt

SDS Veranda realiseert volledig op maat de houten veranda waarvan u al jarenlang droomt. Deze houten veranda geeft u alle ruimte en vrijheid om optimaal van uw tuin te genieten. Wij zijn al drie generaties actief in de Veranda. Wekelijks werken wij, verspreid over het hele land, maar liefst acht veranda’s volledig af.

Een houten veranda is perfect mogelijk als volwaardig verlengstuk van uw woning. Wij integreren uw houten veranda volledig in de woning, zodat het meestal gaat het om serieuze verbouwingen. U kiest dan ook best voor een ervaren en betrouwbare bouwpartner. Uw houten veranda wordt gebouwd met groot vakmanschap. Wij zorgen dat deze uitbreiding van uw woning voldoet aan de strengste EPB-normen.

Een houten veranda

Wij gebruiken standaard voor een houten veranda tropische hardhoutsoorten zoals afrormosia of mahonie. Deze houtsoorten garanderen een lange levensduur. U kunt het hout behandelen met olie of verven in een kleur naar wens. Met hout bent u verzekerd van een extra warm en gezellig gevoel. Ontdek onze realisaties in hout.

Welk dak op uw houten veranda?

Voor de afwerking van het dak op uw veranda bieden wij alle mogelijke opties:

    • Een volledig glazen dak al dan niet met verduisterende zonnescreens
    • Een volwaardig plat dak met ingebouwde lichtkoepels of lichtstraten

Een totaalservice voor uw houten veranda

Als u kiest voor SDS Veranda, dan bent u verzekerd van een totaalservice. Dit betekent dat wij uw houten veranda bouwen met eigen vakmensen. Alle maatwerk is afkomstig uit onze eigen schrijnwerkerij. Wij beschikken over een team van een 45-tal medewerkers. Zo tellen wij in onze rangen technische adviseurs, tekenaars en ontwerpers, plaatsers, schrijnwerkers, metsers, stukadoors, dakwerkers,… Voor de elektriciteit en de verwarming werken we samen met onze vaste onderaannemers. U hoeft zich niets aan te trekken van de coördinatie. Wij zorgen dat alles tijdig gebeurt.

Interesse in een houten veranda? Contacteer ons, onze technisch adviseur komt vrijblijvend langs voor een plaatsbezoek. U krijgt een vrijblijvende totaalofferte.