blog-neem-ik-schuiframen-of-een-buitendeur-in-mijn-veranda

Neem ik schuiframen of een buitendeur in mijn veranda?

Naast woninguitbreiding vormt het genieten van de tuin één van de belangrijkste functies van een veranda? Eén van de keuzes tijdens het ontwerpen van uw droomveranda is deze tussen schuiframen of opendraaiende deuren.

 

Moderne veranda’s vormen dankzij de hoge isolatiewaardes en de eindeloze afwerkingsmogelijkheden een volgwaardige woninguitbreiding waarvan u het hele jaar door kan genieten. Daarnaast brengt een veranda licht naar binnen en krijgt u de kans om optimaal te genieten van uw tuin.

 

In de zomer is het bijzonder aangenaam om de veranda te openen waardoor u nog meer contact met buiten maakt. Daarbij hebt u de keuze tussen schuiframen en een buitendeur.

 

Het voordeel van schuiframen

Wanneer u veel belang hecht aan het open contact naar de tuin, dan moet u beslist voor schuiframen kiezen. Het grote voordeel van schuiframen is dat deze geen plaats innemen. Het openstaande raam schuift gewoon voor de andere, gesloten raam.

 

Bij een gewone enkele of dubbele deur zwaaien de vleugels naar binnen, waardoor u heel wat ruimte verliest. Ook is het heel gemakkelijk om een schuifraam te voorzien van een schuifvliegraam.

 

Meer weten?

Dankzij het maatwerk van SDS Veranda hebt u bij ons de vrije keuze uit veranda’s met zowel schuiframen als opendraaiende deuren.

 

Interesse? Contacteer ons voor een vrijblijvend plaatsbezoek door één van onze adviseurs. Wij werken een ontwerp uit op maat van uw wensen.

Johan De Slachmeulder

About Johan De Slachmeulder