Ook voor uw zonwering, terrasoverkapping of pergola beschikken we over eindeloze mogelijkheden in hout, aluminium of pvc. Ons maatwerk sluit perfect aan bij de stijl  van uw woning. Met een Renson terrasoverkapping zit u altijd goed!

Eigen maatwerk of topkwaliteit als Renson Ambassador

Onze terrasoverkappingen en pergola’s bieden eindeloze mogelijkheden op vlak van maatwerk in hout of aluminium. SDS Veranda is bovendien Renson Ambassador, een bekende naam wat betreft aluminium profielen, bekend van z’n kwaliteit en aantrekkelijk design. Ongetwijfeld passen onze stijlvolle terrasoverkappingen, lamellendaken en zonnescreens ook bij uw woning. Met de innovatieve oplossingen van Renson geniet u in alle weersomstandigheden optimaal van uw tuin: bij zonnig weer kan alles open en laat u de zon binnen, bij regenweer zit u helemaal droog!

Eigen maatwerk

Wij realiseren op maat een pergola die perfect aansluit bij de stijl van uw woning. Elke denkbare uitvoering is mogelijk in duurzaam tropisch hardhout, aluminium of een combinatie van materialen. Wij staan garant voor een totaalservice: vanaf de grondwerken tot en met de afwerking naar keuze. Indien gewenst voorzien wij uw pergola van zonwering.

  • Bekijk hier ons fotoboek van onze pergola’s

Terrasoverkappingen van Renson

De innovatieve en stijlvolle terrasoverkappingen van Renson passen bij elke woning. Ze integreren zich perfect op uw terras tegen de achtergevel. Ook een vrijstaande constructie in de tuin of naast het zwembad is mogelijk. Met de overkappingen van Renson geniet u in alle weersomstandigheden optimaal van uw tuin. Bij zonnig weer kan alles open en laat u volop het licht schijnen, bij regenweer zit u volledig droog. Wij bieden u drie uitvoeringen in alle beschikbare afmetingen en uitvoeringen:

Een terrasoverkapping met lammellendak?

Eén van de meest populaire terrasoverkappingen zijn deze met een lamellendak. Op dat vlak heeft Renson met de Camargue een absolute topper in zijn gamma. Deze terrasoverkapping kan je zowel losstaand in je tuin plaatsen als laten monteren tegen een gevel. Het dak wordt uitgerust met draaibare lamellen.

In gesloten toestand beschermen deze lamellen je tegen overmatige zonneschijn of regenval. In open toestand geniet je van het heerlijke weer en geef je een verfrissend briesje alle kansen. Het openen en sluiten van het lamellendak verloopt volledig geautomatiseerd. Eén druk op de afstandsbediening en je wijzigt de stand van het dak.

De Camargue is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en met alle mogelijke afwerkingen. Denk daarbij aan ingebouwde verlichting, geluidsboxen, verwarming, windschermen,…

» Ontdek hier ons stappenplan voor de pergola of terrasoverkapping van uw dromen

Zet vandaag de eerste stap naar uw droompergola of -terrasoverkapping. Contacteer ons en we maken meteen een afspraak voor een vrijblijvend bezoek.