Wij zijn Renson Ambassador voor uw pergola

Het bouwen van een pergola van Renson kunt u zonder zorgen overlaten aan SDS Veranda. Naast onze mogelijkheden voor maatwerk, zijn wij een Renson Ambassador. Dit betekent dat onze medewerkers alle opleidingen genoten om vakkundig een pergola van Renson te plaatsen. Bovendien kunnen wij het volledig gamma van Renson voor pergola’s aanbieden.

Waarom een pergola van Renson?

Met een pergola van Renson haalt u topkwaliteit in huis. Bovendien kenmerkt Renson zich door zijn innovatieve en stijlvolle oplossingen. Zo beschikken de pergola’s van Renson over een uitschuifbaar dak. Dit is uitermate handig omdat het u toelaat om in alle weersomstandigheden van uw tuin te genieten. Bij regenweer schuift u het dak van uw pergola van Renson gewoon dicht. Ook wanneer u bij fel zonlicht van schaduw wilt genieten, houdt u het dak dicht. Wanneer u daarentegen optimaal van het natuurlijke licht wilt genieten of een heerlijk kleurtje wilt krijgen onder de zon, schuift u het dak volledig open.

Welke pergola van renson kiest u?

Afhankelijk van uw wensen en verwachtingen heeft Renson gegarandeerd de juiste pergola voor u in huis. Elk van de drie onderstaande types kunt u verkrijgen in talrijke uitvoeringen, afwerkingen en afmetingen:

Totaalservice voor uw pergola van Renson

Wanneer u kiest voor SDS Veranda voor het plaatsen van een pergola van Renson, kiest u bovendien voor een totaalservice. Wij plaatsen uw pergola kant-en-klaar, inclusief de nodige grond- en funderingswerken en verharding. Ook het leggen van elektriciteit kan u door ons laten uitvoeren. Wij plaatsen uw volledige pergola met eigen vakmensen. Wij coördineren alles en zorgen dat alles netjes op tijd klaar is.

Interesse in een pergola van Renson?

Hebt u interesse in een pergola Renson? Aarzel niet en contacteer ons. Een technisch adviseur komt vrijblijvend bij u langs. Samen met u bekijkt hij ter plaatse de technische mogelijkheden en presenteert hij het volledige gamma van Renson.