Wil jij op elk moment van het jaar heerlijk genieten van je tuin? Kies dan voor een overkapping van Renson. Een overkapping van Renson kan je allereerst plaatsen tegen de achtergevel van je woning. Een andere optie is een volledige losstaande terrasoverkapping in je tuin. Binnen het topgamma van Renson vind je vast en zeker de overkapping die perfect bij de stijl van jouw woning en tuin past. Als Renson Ambassador biedt SDS Veranda je een volledige service voor het plaatsen en afwerken van een overkapping van Renson.

Waarom een overkapping van Renson?

Renson is dé absolute kwaliteitsreferentie voor terrasoverkappingen. Renson ontwikkelde drie types van terrasoverkappingen. Binnen elk type heb je een vrijwel eindeloze keuze van afwerkingsmogelijkheden. Ontdek hier de drie types:

Een terrasoverkapping garandeert een absolute meerwaarde voor je tuin. In alle weersomstandigheden geniet je van de buitenlucht. Bij zonnig weer laat je de overkapping open en geniet je van het zonnetje. Als het regent, sluit je de overkapping. Schijnt de zon te fel? Geen probleem, één druk op de knop en de terrasoverkapping zorgt voor de nodige schaduw.

Elke overkapping van Renson laat je naar wens afwerken met zijpanelen, ingebouwde luidsprekers, verlichting, verwarming,… De opties zijn vrijwel eindeloos.

Waarom je overkapping van Renson laten plaatsen door SDS Veranda?

Wij zijn Renson Ambassador, wat betekent dat wij alle vereiste opleidingen volgen en over de nodige certificaten beschikken om een terrasoverkapping van Renson te plaatsen volgens de regels van de kunst.

Bovendien mag je rekenen op een totaalservice. Wij monteren niet alleen de terrasoverkapping, ook de voorbereidende werken nemen we volledig op ons. Alles gebeurt met eigen vakmensen. Hierdoor mag je rekenen op een uiterst korte bouwtijd.

Een overkapping van Renson in jouw tuin?

  1. Maak een afspraak met onze technische adviseur. Deze bekijkt de technische mogelijkheden en vult op maat jouw wensen in. Meestal krijg je al meteen een heldere totaalofferte.
  2. Na jouw akkoord werken wij het technisch dossier uit. Hiermee vraag je een stedenbouwkundige vergunning aan.
  3. Wanneer de vergunning rond is, spreken we een uitvoeringsdatum af.
  4. Als we eenmaal starten, dan werken we in één beweging de volledige overkapping van Renson tot in de kleinste puntjes af.

Maak hier je afspraak met één van onze technisch adviseurs.