Wij bouwen voor u een prachtige terras overkapping

Vertrouw voor een terras overkapping op het vakmanschap van SDS Veranda. Al drie generaties lang realiseren wij in heel Vlaanderen veranda’s, oranjeries en terrasoverkappingen. Wij bouwen uw terras overkapping op maat in hout of aluminium. Ook een terras overkapping van het gekende kwaliteitsmerk Renson behoort tot onze eindeloze mogelijkheden.

Een terras overkapping kan meerdere functies dienen. Bij regenweer beschermt de overkapping u tegen de gure weersomstandigheden. Bovendien zit u netjes uit de wind. In de zomerperiode biedt een terras overkapping dan weer bescherming tegen te fel zonlicht. Onder uw terras overkapping is het dan heerlijk toeven in de schaduw.

Een terras overkapping op maat

Wij bouwen een terras overkapping zoals u het ziet. U geniet een volledige vormvrijheid: een volledig gesloten terras overkapping of open langs één of meerdere zijden. Ook een volledig losstaande constructie vormt geen enkel probleem. Alles kan!

Qua materiaalkeuze kiest u voor tropisch hardhout zoals mahonie of afrormosia. Wanneer u opteert voor aluminium, werken wij met de kwaliteitsprofielen van Reynaers. Bekijk hier enkele van onze gerealiseerde terrasoverkappingen op maat.

Een terras overkapping van Renson

SDS Veranda is een Renson Ambassador. Dit betekent dat wij het volledig gamma van Renson kunnen aanbieden. Daarnaast volgden onze medewerkers alle vereiste opleidingen om een terras overkapping van Renson te plaatsen volgens de regels van de kunst. Wij bieden u verschillende types aan, verkrijgbaar in alle mogelijke uitvoeringen en afmetingen: Laguna, Algarve en Camargue.

Geniet van onze totaalservice

Wij bouwen uw terras overkapping met eigen vakmensen. Zo geniet u van een totaalservice, beginnende met de grond- en funderingswerken en eindigend met de volledige afwerking.

Wij komen vrijblijvend langs

Interesse in een betrouwbare Verandaer voor uw terras overkapping? Contacteer ons. Wij maken een afspraak waarop onze technisch adviseur langskomt voor een vrijblijvend plaatsbezoek. Op basis van uw wensen en verwachtingen tekent hij een eerste concept uit. Op basis hiervan krijgt u al meteen een heldere totaalofferte.