Wenst u een terrasoverkapping?

Voor een overkapping van uw terras gaat u best in zee met een ervaren en betrouwbare partner. SDS Veranda specialiseert zich als familiebedrijf al drie generaties in veranda’s, oranjeries en terrasoverkappingen. Wij zijn actief in het hele land.

Volledig op maat of de oplossingen van Renson

Een overkapping van uw terras beschermt u tegen de zon en biedt bij regenweer bescherming zodat u probleemloos kunt blijven buiten zitten. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur bieden wij voor de overkapping van uw terras de keuze tussen maatwerk of de totaaloplossingen van Renson.

  • Maatwerk in aluminium of hout

    Volledig op maat volgens uw wensen en verlangens ontwerpen en bouwen wij u terrasoverkapping. Zowel aanbouw als een losstaande constructie zijn mogelijk. Voor het materiaal kunt u kiezen tussen aluminiumprofielen van Reynaers of tropisch hardhout zoals mahonie en afrormosia. Bekijk onze realisaties van maatwerk voor pergola’s.

  • Renson

    Renson ontwikkelde een uniek systeem voor stijlvolle terrasoverkappingen met een schuifdak. Bij regenweer of te felle zon blijft het dak gesloten. Op andere momenten kunt u het openen om optimaal van het zonnetje te genieten. Als Renson Ambassador kunnen wij u alle modellen en mogelijkheden aanbieden en vervolgens plaatsen volgens de regels van de kunst. U kunt kiezen uit drie types uitvoeringen, telkens verkrijgbaar in verschillende afmetingen: Laguna, Algarve en Camargue.

Zorgeloze realisatie

Als u kiest voor SDS Veranda dan hoeft u zich niet te bekommeren over de realisatie. Wij nemen de volledige coördinatie op ons en voeren het volledige project uit met eigen vakmensen. Zo staan we zelf in voor de grond- en funderingswerken, eventueel de metselwerken, het plaatsen van de overkapping van het terras en de eventuele verdere afwerking. Deze aanpak garandeert bovendien een snelle bouwtijd.

Maak een afspraak

Wilt u een overkapping voor uw terras? Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend plaatsbezoek. We bespreken samen de technische mogelijkheden, waarna u een heldere prijsofferte ontvangt.