Voor al uw terrasoverkappingen

SDS Veranda specialiseert zich al drie opeenvolgende generaties in terrasoverkappingen, veranda’s en oranjeries. Wij plaatsen terrasoverkappingen in hout of aluminium in het hele land. Naast het maatwerk installeren wij ook de innovatieve terrasoverkappingen van Renson.

Terrasoverkappingen hebben meerdere functies. Bij regenweer beschermen ze u tegen het water zodat u toch kunt blijven buiten zitten. Bij te veel zon bieden ze een aangenaam plekje in de schaduw om van de zomer te genieten. Wij bieden u de vrije keuze tussen onze eigen terrasoverkappingen op maat of het gamma van Renson.

Terrasoverkappingen op maat

Volledig volgens uw wensen maken wij een terrasoverkapping in hout of aluminium. Dit kan zowel een volledig losstaande constructie als een aanbouw zijn. Qua materiaalkeuze bieden wij tropisch hardhout aan of de aluminiumprofielen van Reynaers. Bekijk hier enkele realisaties van onze terrasoverkappingen op maat.

Terrasoverkappingen van Renson

Renson heeft een eigen systeem van terrasoverkappingen met een schuifdak. Dit opent en sluit u wanneer u wenst. SDS Veranda is Renson Ambassador, wat betekent dat wij u alle modellen en mogelijkheden van Renson kunnen aanbieden. Bovendien bent u er zeker van dat wij de plaatsing uitvoeren volgens de regels van de kunst. Maak uw keuze uit volgende types: Laguna, Algarve en Camargue.

Totaalservice

SDS Veranda garandeert een zorgeloze totaalservice. Wij voeren alle terrasoverkappingen uit met eigen vakmensen. Dit start met het uitvoeren van de grond- en funderingswerken en eventuele metselwerken. Eindigen doen we met het plaatsen van de terrasoverkapping en de volledige verdere afwerking.

Vrijblijvend plaatsbezoek

Zoekt u een ervaren partner voor terrasoverkappingen? Contacteer ons dan vandaag nog. Onze technisch adviseur maakt een afspraak voor een plaatsbezoek. Meteen bekijkt hij de technische mogelijkheden en luistert hij naar uw wensen en verwachtingen. Vervolgens krijgt u meteen een heldere en vrijblijvende prijsofferte.