Een veranda als volwaardige aanbouw van uw woning

SDS Veranda realiseert volledig op maat de veranda van uw dromen. Deze veranda vormt een volwaardige aanbouw van uw woning. De veranda laat u het hele jaar door genieten van uw tuin. Wanneer u in zee gaat met SDS Veranda kiest u voor een ervaren en gespecialiseerde bouwpartner. Wij realiseren al drie generaties veranda’s, oranjeries en pergola’s. Technisch kennen wij bijzonder weinig beperkingen.

Extra woonruimte dankzij een veranda

Een veranda biedt u extra woonruimte. We spreken hier over ingrijpende verbouwingen en breekwerk aangezien een veranda volledig geïntegreerd wordt in uw woning. Een veranda trekt uw woning open naar buiten en haalt het natuurlijke licht naar binnen Op vlak van isolatie- en ventilatienormen moet een veranda voldoen aan de geldende EPB-normen. Bij SDS Veranda mag u ook op dit vlak op uw twee oren slapen. Ontdek onze gerealiseerde veranda’s.

Gespecialiseerde bouwpartner

Het realiseren van een veranda laat u best over aan een gespecialiseerde bouwpartner. Wij bouwen wekelijks in heel Vlaanderen maar liefst acht verandaprojecten. Elk project realiseren we met eigen vakmensen. Wij nemen de volledige coördinatie en werfopvolging op ons.

In welke materialen wilt u een veranda?

Onze veranda’s zijn steeds volledig maatwerk, aangepast aan de stijl en vorm van uw bestaande woning.

  • Wij realiseren een veranda in tropisch hardhout of aluminium, mogelijk in combinatie met metselwerk. Het tropisch hardhout kan u schilderen of oliën naar wens. Het aluminium is beschikbaar in vrijwel elke kleur.
  • Voor het dak kunnen we werken met een traditioneel vlak met geïntegreerde lichtkoepels of lichtstraten. Ook een glazen dak, mogelijk met zonnescreens, behoort tot onze mogelijkheden.

Wij komen vrijblijvend ter plaatse

Wanneer u interesse hebt in een veranda, komt één van onze technisch adviseurs vrijblijvend ter plaatse. Hij bekijkt meteen de technische mogelijkheden en bespreekt uw wensen en verwachtingen. U krijgt een heldere offerte met één totaalprijs. Interesse? Contacteer ons.