De verandas van uw dromen

SDS Veranda realiseert stijlvolle verandas zodat onze klanten optimaal van hun tuin genieten. Onze verandas vergroten dankzij de volledige afwerking de leefruimte van uw woning. Wij bouwen al drie generaties verandas. Daarbij verzekeren we 100% maatwerk met een uniek ontwerp in de door u gewenste stijl. Wij leveren over het hele land wekelijks maar liefst acht volledig afgewerkte verandas op, telkens gerealiseerd door onze eigen vakmensen.

Verandas als volwaardige leefruimte

Verandas van vandaag vormen een volwaardig en volledig geïntegreerd verlengstuk van uw woning. In de meeste gevallen spreken we over serieuze verbouwingen. U kiest dan ook best voor een ervaren bouwpartner met een bewezen en een lange staat van dienst. Bij SDS Veranda bent u zeker van groot vakmanschap:

  • Onze ontwerpen garanderen een stijlvol harmonieus geheel met uw bestaande woning.
  • Wij bouwen verandas in zowel hout als aluminium. Voor aluminium gebruiken we de kwaliteitsprofielen van Reynaers. Bij houten verandas gebruiken we vooral tropische hardhouten zoals afrormosia en mahonie.
  • Voor het dak hebt u de vrije keuze uit een glazen dak, al dan niet uitgerust met zonnescreens of een volledig afgewerkt plat dak, mogelijk uitgerust met een geïntegreerde lichtkoepel of lichtstraat.
  • Onze verandas voldoen aan de strengste wettelijke energie- en verluchtingsnormen.

Ontdek hier enkele gerealiseerde verandas.
Bekijk enkele veranda’s in hout.
Bekijke enkele veranda’s in aluminium.

Volledig met eigen vakmensen

SDS Veranda realiseert alle verandas met eigen vakmensen. Onze klanten genieten dan ook van een totaalservice. Wij beschikken over een team van 45 medewerkers waaronder eigen technische adviseurs, ontwerpers, plaatsers, schrijnwerkers, metsers, stukadoors, dakwerkers,… Wij zijn volledig verantwoordelijk voor het eindresultaat. In coördinatie met onze vaste vakspecialisten zorgen we ook voor de verwarming en elektriciteit.

Eén heldere totaalprijs

Aangezien wij alle verandas volledig zelf bouwen, krijgt u vooraf één heldere totaalprijs. U staat altijd in contact met één aanspreekpunt waar u met alle vragen terecht kunt.

Interesse in kwalitatief maatwerk voor verandas? Maak vandaag nog een afspraak, onze technisch adviseur komt vrijblijvend bij u langs om de technische mogelijkheden te bekijken en uw wensen te bespreken.