Veel mensen die een oudere woning kopen én deze willen renoveren, hebben nood aan extra ruimte. De perfecte oplossing zit dan vaak in een aanbouw achteraan de woning in de vorm van een woonveranda of leefveranda. Deze bijkomende ruimte kan je perfect inrichten als keuken, waardoor er op andere plaatsen in je woning plaats vrijkomt voor het vergroten van de woonkamer of het inrichten van een thuiskantoor.

Waarom je woonveranda of leefveranda inrichten als keuken?

Tegenwoordig besteden we veel meer tijd in de keuken in vergelijking met vroeger. De keuken moet dan ook een aangename ruimte zijn waar je na een drukke werkdag heerlijk tot rust komt.

Een woonveranda of leefveranda maakt volwaardig deel uit van je woning én is maximaal geïntegreerd. Toch heb je vanuit deze woonveranda een sterke band met de tuin. Je geniet op elk moment van veel natuurlijke lichtinval.

Het inrichten van je keuken in een woonveranda of leefveranda creëert meteen ook een aangename plek om ’s ochtends te ontbijten met zicht op de tuin.

Eén partner voor je woonveranda of leefveranda én het inrichten van je keuken

SDS Veranda specialiseert zich al vele decennia in veranda’s. De laatste jaren worden we vooral ingeschakeld voor geïntegreerde woon- en leefveranda’s, waarbij de woning wordt opengetrokken naar deze extra ruimte. Onze totaalservice begint bij eventuele afbraak- en grondwerken én eindigt met alle technieken en de finale afwerking.

Veel mensen vroegen ons of we naast het bouwen van de woonveranda of de leefveranda ook konden instaan voor het inrichten van de keuken. Dankzij de vaste samenwerking met een kwaliteitsvolle keukenpartner komen we tegemoet aan deze vraag. Dit betekent dat jij slechts één aanspreekpunt hebt voor de realisatie van het volledige project. Voor de keukens mag je rekenen op maatwerk.

Ben je bezig met verbouwingen? Wil je je woning uitbreiden met een woonveranda en leefveranda én deze vervolgens inrichten als keuken? Een perfect idee. Bij SDS Veranda ben je bovendien aan het juiste adres. Wij bieden je een totaalservice voor de uitbreiding van je woning met een woonveranda of leefveranda. Voor het inrichten van je keuken werken we nauw samen met een keukenpartner. Zo heb jij één aanspreekpunt voor het volledige project. Handig, toch? Maak vandaag nog een afspraak met één van onze technisch adviseurs.

Interesse in een leefveranda of woonveranda voor het inrichten van je keuken? Maak hier je afspraak met één van onze technisch adviseurs.