Maatwerk of Renson voor het bouwen van uw pergola

Het bouwen van een pergola of terrasoverkapping is specialistenwerk. Vertrouw daarom het project toe aan SDS Veranda. Al drie generaties realiseren wij over heel het landpergola’s, veranda’s en oranjeries.

Maatwerk of Renson

U hebt voor uw pergola de keuze uit:

  • 100% maatwerk in hout of aluminium

    Wij ontwerpen en bouwen uw pergola volledig op maat volgens uw wensen en verlangens. Wenst u een volledig open pergola of toch één of meerdere zijdes dichtgewerkt? Alles kan. Dit maatwerk geldt zowel voor de afmetingen als de stijl. Voor het materiaal hebt u de keuze uit aluminiumprofielen van Reynaers, AG-Climax & Climalite of tropisch hardhout zoals mahonie en afrormosia. Bekijk onze realisaties van maatwerk voor pergola’s.

  • De innovatieve totaaloplossingen van Renson

    Als Renson Ambassador plaatsen wij ook de innovatieve en stijlvolle terrasoverkappingen van Renson. Het grote voordeel van deze oplossing: wanneer het regent of bij overmatige zonneschijn sluit u het dak. Als u toch van de zon wilt genieten, schuift u het dak eenvoudig open. U kunt kiezen uit drie types uitvoeringen, telkens beschikbaar in tal van formaten en uitvoeringen: Laguna, Algarve en Camargue.

Alles in één hand

De grote kracht van SDS Veranda schuilt in onze totaalservice. Het bouwen van een pergola omvat verschillende disciplines: grond- en funderingswerken, metselwerken, plaatsen van de pergola en de eventuele verdere afwerking. SDS Veranda heeft de juiste vakmensen in dienst om al deze onderdelen in eigen beheer uit te voeren. Zo garanderen we een snelle bouwtijd en hoeft u zich geen zorgen te maken over een vlotte coördinatie.

Stapsgewijze aanpak

Om uw pergola te bouwen, mag u rekenen op een stapsgewijze aanpak.

  1. Onze technische adviseur komt bij u ter plaatse. Hij luistert naar uw wensen en verwachtingen en analyseert ter plaatse de technische mogelijkheden. In de meeste gevallen krijgt u al meteen een heldere offerte.
  2. Na uw akkoord werken wij een technisch dossier uit voor de stedenbouwkundige vergunning.
  3. Na ontvangst van deze vergunning, bestellen wij de nodige materialen en spreken we een aanvangsdatum af voor het bouwen van uw pergola.
  4. Eens wij starten, werken wij het project volledig af.

Interesse in onze mogelijkheden voor het bouwen van uw pergola? Contacteer ons vandaag nog en we maken zo snel mogelijk een afspraak voor een vrijblijvend plaatsbezoek. Wij bouwenpergola’s in heel België.