Wij bouwen uw terrasoverkapping in aluminium (alu)

SDS Veranda biedt een totaalservice voor de realisatie van uwterrasoverkapping in aluminium (alu). U kiest voor een betrouwbaar familiebedrijf dat zich al drie generaties specialiseert in maatwerk voor veranda’s, oranjeries en terrasoverkappingen.

Twee grote opties

Voor een terrasoverkapping in aluminium (alu) bieden wij u de keuze tussen twee opties:

  1. Maatwerk

    Wij ontwerpen volledig zoals u het ziet een terrasoverkapping in aluminium (alu). Deze realiseren we zowel in de vorm van een aanbouw tegen uw bestaande woning als een volledig losstaande overkapping. Daarnaast kunnen we de terrasoverkapping volledig openlaten of dichtwerken aan één of meerdere zijdes. Er bestaan geen beperkingen qua stijl en afmetingen. Wij gebruiken voor de aluminium profielen de Belgische topkwaliteit van Reynaers. Bekijk onze realisaties van maatwerk voor pergola’s.

  2. Renson

    Aanvullend op onze eindeloze mogelijkheden van maatwerk, kunt u bij ons terecht voor de totaaloplossing van Renson. Als officiële Renson Ambassador genoten wij alle opleidingen voor het correcte plaatsen van uw innovatieve terrasoverkapping van Renson in alu. De tuinoverkappingen van Renson hebben een schuifdak dat u sluit bij regenweer of te felle zon. Wanneer u toch volledig van de zon wilt genieten, dan schuift u het eenvoudig open. Bekijk de drie modellen van Renson (Lagune, Algarve en Camargue) waarbinnen nog alle afmetingen en verdere keuzes mogelijk zijn.

Een totaalservice

Bij SDS Veranda mag u rekenen op een totaalservice voor de realisatie van uw terrasoverkapping in aluminium (alu). Voor elk facet zetten wij eigen mensen in, beginnend met de grond- en funderingswerken tot en met de volledige plaatsing van uw terrasoverkapping. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de werfcoördinatie. Wij staan volledig in voor een vlotte voortgang en realisatie.

Een vrijblijvend plaatsbezoek

Als u droomt van een terrasoverkapping in aluminium (alu), komen we graag vrijblijvend langs voor een plaatsbezoek. We nemen alle tijd om te luisteren naar uw wensen en verwachtingen. Vervolgens bekijken we de technische mogelijkheden en krijgt u, afhankelijk van uw voorkeuren, een heldere prijsofferte. Maak vandaag nog uw afspraak.