Wij bouwen uw terrasoverkapping in hout

Droomt u van een stijlvolle terrasoverkapping in hout die perfect aansluit bij de stijl van uw woning? SDS Veranda biedt maatwerk in veranda’s, oranjeries en terrasoverkappingen. Alle stijlen en afmetingen zijn mogelijk. Wij bouwen zowel losstaande terrasoverkappingen als aanbouwconstructies. Met een terrasoverkapping in hout, al dan niet met één of meerdere zijdes dichtgemaakt, geniet u veel langer van de pracht van uw tuin en bent u optimaal beschermd tegen de zon. Bekijk onze realisaties en ontdek de eindeloze mogelijkheden.

Tropisch hardhout

Voor uw terrasoverkapping in hout gebruiken wij tropische hardhoutsoorten die een lange levensduur garanderen. Deze houtsoorten kan u onbewerkt laten vergrijzen of de uitstraling geven die u wenst door te oliën of te verven. Wij kiezen voor kwaliteitsvolle houtsoorten zoals mahonie of afrormosia. Deze bieden een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Totaalservice

U mag voor uw terrasoverkapping in hout rekenen op een totaalservice. Allereerst beschikken wij over een eigen schrijnwerkerij waar we het maatwerk volledig voorbereiden. Tenslotte voeren we ook zelf alle grond- en funderingswerken uit. Ook bij eventueel metselwerken zetten we eigen vakmensen. Uiteraard nemen we ook de plaatsing en montage onder onze hoede. Aangezien we alle facetten in eigen hand houden, garanderen we een snelle en vlekkeloze realisatie.

Uw wensen en verlangens

De realisatie van uw terrasoverkapping in hout start met een vrijblijvend plaatsbezoek door één van onze technische adviseurs. Wij komen op afspraak langs waarbij we uw wensen en verlangens vertalen naar een eerste ontwerp. We bekijken meteen de technische haalbaarheid. Bovendien ontvangt u ook dadelijk een totaalprijs, inclusief de gewenste afwerking.

Stedenbouwkundige vergunning

Na uw akkoord werken we een volledig technisch dossier uit voor het aanvragen van de stedenbouwkundige vergunning. Ook op dit vlak hoeft u zich geen zorgen te maken.

Vlotte realisatie

U mag rekenen op een vlotte realisatie van uw terrasoverkapping in hout. Werven die we beginnen werken we netjes af. Zo leveren we in heel het land per dag gemiddeld één veranda of terrasoverkapping op.

Wilt u de mogelijkheden kennen en snel een totaalprijs weten? Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak. We komen zo snel mogelijk langs.