Wij realiseren uw uitbouw in hout?

Vertrouw de realisatie van een uitbouw in hout toe aan SDS Veranda. Wij hebben alle nodige expertise en vakmanschap in huis om deze klus te klaren. Wij realiseren al drie generaties veranda’s, oranjeries en pergola’s van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij onze eigen schrijnwerkerij en het eigen ontwerpteam garanderen wij voor uw uitbouw in hout 100% maatwerk, passend bij de stijl van uw woning en tuin.

Vergroot uw dagelijkse leefruimte

Met een uitbouw in hout kiest u voor een uitstekende manier om uw woning te vergroten. U trekt uw woning open naar de tuin waardoor er veel meer lichtinval ontstaat. Bovendien kunt u zo in elk seizoen genieten van uw tuin.

Aangezien een uitbouw in hout van SDS Veranda voldoet aan de geldende energie- en isolatienormen, betekent dit een volwaardige uitbreiding van uw dagelijkse leefruimte. Het gaat hier dan ook over een ingrijpende verbouwing met kap- en breekwerk, waardoor u best een ervaren firma zoals SDS Veranda inschakelt. Bekijk enkele van onze realisaties.

Altijd volledig op maat

SDS Veranda levert alleen maatwerk af. Dit betekent dat wij uw uitbouw in hout honderd procent afstemmen op uw noden en verlangens. Daarnaast geniet u van een volledige stijl- en vormvrijheid. Onze ontwerpers zorgen ervoor dat uw uitbouw in hout perfect aansluit bij de stijl van uw huidige woning en tuin.

Welke materialen voor uw uitbouw in hout?

De basisstructuur voor uw uitbouw bestaat uiteraard uit hout. Hiervoor gebruiken we oersterke en stevige tropische hardhoutsoorten zoals afrormosia of mahonie. Na de plaatsing kunt u deze naar wens oliën of verven. Ook een combinatie van hout met metselwerk behoort tot de mogelijkheden.

Voor het plat dak liggen alle opties open. Zo kiest u mogelijk voor een glazen dak, mogelijk uitgerust met zonnescreens voor te fel zonlicht. Een andere optie is een afgewerkt plat dak waarbij lichtstraten of lichtkoepels de natuurlijke lichtinval garanderen.

Ervaring en betrouwbaarheid

Bij een uitbouw in hout spreken we over een serieuze investering en ingrijpende verbouwingen aan uw woning. U schakelt dan ook best een vakman in met een jarenlange staat van dienst. SDS Veranda kan u een uiterst lange referentielijst voorleggen met succesvolle projecten. Bovendien voeren wij het project volledig uit met eigen vakmensen. U mag rekenen op een totaalservice, vanaf de grondwerken tot en met de finale afwerking.

Wenst u een vrijblijvend ontwerp?

Contacteer ons. Eén van onze technisch adviseurs komt vrijblijvend langs voor een plaatsbezoek. We bekijken samen de technische mogelijkheden en bespreken uw verwachtingen. Op basis hiervan ontvangt u een vrijblijvend ontwerp en een bijhorende totaalofferte.