Uw veranda in aluminium van Belgische topkwaliteit

SDS Veranda gebruikt aluminium van Reynaers voor de realisatie van uw veranda. Al drie generaties specialiseren wij ons in maatwerk voor veranda’s, oranjeries en terrasoverkappingen. Gemiddeld leveren wij iedere dag één veranda op. Wij werken over het hele land. Alle stijlen en afmetingen zijn mogelijk. Ontdek enkele van onze realisaties in aluminium.

Géén onderhoud

Als u kiest voor een veranda in aluminium, dan kiest u voor optimaal gebruiksgemak. Dit zelfdragende materiaal is oersterk. Bovendien moet u het nooit schilderen of oliën. Af en toe eens oppoetsen volstaat.

Volwaardige leefruimtes

Onze grote kracht zit in de realisatie van veranda’s die zich naadloos integreren in uw bestaande woning. Zo geniet u alle seizoenen optimaal van uw tuin. Bovendien krijgt u er een volwaardige extra ruimte bij. Een veranda in aluminium – al dan niet in combinatie met metselwerk en een volwaardig plat dak – laat alle opties open voor het realiseren van een veranda op maat. Ook de afwerking, inclusief verwarming en elektriciteit, nemen we graag op ons. Dankzij de nodige isolatie en ventilatie voldoet uw veranda in aluminium probleemloos aan de strenge EPB-wetgeving.

Stap voor stap uw veranda in aluminium

  1. Plaatsbezoek door onze technisch adviseur

    De eerste stap in de bouw van uw veranda in aluminium is een vrijblijvend plaatsbezoek door één van onze technische adviseurs. Samen bekijken we de situatie en analyseren we de technische mogelijkheden op basis van uw wensen en verlangens. Bij technisch eenvoudige projecten ontvangt u meteen een totaalprijs, al dan niet inclusief afwerking. Voor complexere opdrachten krijgt u een prijsofferte na een grondige calculatie.

  2. Volledig technisch dossier

    Na uw akkoord werken we uw veranda in aluminium technisch verder uit. U ontvangt hiervoor een gedetailleerd dossier voor het aanvragen van een stedenbouwkundige vergunning.

  3. Realisatie volgens de afgesproken planning

    Aangezien de volledige realisatie door eigen vakmensen gebeurt, staan wij garant voor een vlotte werfopvolging. Zowel eventuele afbraakwerken, metselwerken, pleisterwerken als de volledige opbouw van de veranda in aluminium gebeurt door onze eigen mensen. Voor de gespecialiseerde afwerking zoals elektriciteit en verwarming werken we nauw samen met vaste partners.

Interesse? Contacteer ons vandaag nog en we maken zo snel mogelijk een afspraak voor het plaatsbezoek.