De typische veranda van vroeger – eerder een serre – is al lang verleden tijd. Vele veranda’s vormen als volwaardige leefruimte een geïntegreerd verlengstuk van de woning. Vaak gaat het om serieuze verbouwingen, waarvoor u best een ervaren en betrouwbare bouwpartner kiest. Wij bouwen uw veranda met groot vakmanschap en staan garant voor een harmonieus geheel met uw bestaande woning. Onze veranda’s voldoen op vlak van isolatie en verluchting aan de strenge EPB-normen die voor woningbouw gelden. Bekijk enkele realisaties van onze veranda’s.

Hout of aluminium

Wij bouwen uw veranda in hout of aluminium.

  • Aluminium: wij gebruiken Belgische profielen van het kwaliteitsmerk Reynaers. Bovendien moet u het nooit schilderen of oliën. Af en toe eens oppoetsen volstaat. Ontdek onze realisaties in aluminium.
  • Hout: standaard gebruiken wij de tropische hardhoutsoorten mahonie of afrormosia. Hout zorgt voor een extra warm en gezellig gevoel. Bovendien kunt u het hout naar wens oliën of verven. Ontdek onze realisaties in hout.

Ook voor het dak krijgt u de volledige vrijheid:

  • Een dak met zonwerende polycarbonaatplaten
  • Een zonwerend, gelaagd glazen dak al dan niet uitgerust met zonnescreens
  • Een plat dak, mogelijk met een geïntegreerde lichtkoepel

Totaalservice

Het grote voordeel van SDS Veranda is de totaalservice. Wij bouwen uw veranda met eigen vakmensen. Ons team van een 45-tal medewerkers bestaat uit eigen technisch adviseurs, ontwerpers, plaatsers, schrijnwerkers, metsers, stukadoors, dakwerkers,… Hierdoor houden we de timing van het project volledig in eigen handen en staan we garant voor een kwaliteitsvol eindresultaat. Ook voor de verdere afwerking hoeft u zich geen zorgen te maken over de coördinatie of de werfopvolging. Wij werken voor de elektriciteit en de verwarming nauw samen gespecialiseerde vakmensen.

Eén aanspreekpunt, één totaalprijs

U hebt voor het bouwen van uw volledige veranda altijd één aanspreekpunt en ontvangt één factuur met een heldere totaalprijs.

Interesse in onze mogelijkheden voor het bouwen van uw veranda? Contacteer ons en we maken een afspraak waarop onze technisch adviseur langskomt. Samen bekijken we de technische mogelijkheden voor de realisatie van uw droomveranda.