Wij bouwen uw pergola in aluminium

Als u een pergola of een terrasoverkapping in aluminium wenst, dan bent u bij SDS Veranda aan het juiste adres. Al drie generaties specialiseren wij ons in een totaalservice voor pergola’s, veranda’s en oranjeries.

Keuze uit twee systemen

Voor een pergola in aluminium bieden wij u de keuze tussen twee opties:

  1. Een pergola volledig op maat

    Volledig volgens uw wensen en verlangens ontwerpen en bouwen wij uw pergola in aluminium volledig op maat. De pergola kan volledig open zijn of aan één of meerdere zijdes dichtgewerkt. Zowel aanbouwpergola’s als losstaande overkappingen zijn mogelijk. De opties op vlak van afmetingen en stijl zijn eindeloos. Voor de aluminiumprofielen gebruiken wij de Belgische topkwaliteit van Reynaers, AG-Climax & Climalite. Bekijk onze realisaties van maatwerk voor pergola’s.

  2. Totaaloplossingen van Renson

    Wij zijn Renson Ambassador waardoor u ook kunt kiezen voor de innovatieve terrasoverkappingenvan dit topmerk. U kunt kiezen uit drie types uitvoeringen. Deze zijn telkens beschikbaar in vele formaten, uitvoeringen en afwerkingsmogelijkheden. De pergola’s van Renson hebben een schuifdak dat u afhankelijk van het weer eenvoudig opent en sluit. Ontdek de drie modellen van Renson: Laguna, Algarve en Camargue.

Het totaalplaatje

SDS Veranda neemt de volledige realisatie van uw pergola in aluminium op zich. Wij starten met grond- en funderingswerken, voeren eventuele metselwerken uit, plaatsen de pergola en staan – indien gewenst – in voor de volledige verdere afwerking. Wij hebben alle nodige vakmensen in huis om al deze facetten onder onze coördinatie en verantwoordelijkheid u te voeren. Dit garandeert u een snelle bouwtijd en een feilloze voortgang van de werf.

Interesse?

Interesse in één van onze twee systemen voor een pergola in aluminium. Maak een afspraak voor een vrijblijvend plaatsbezoek door één van onze technische adviseurs. Samen bekijken we uw wensen en verlangens. Daarnaast zien we meteen wat er technisch haalbaar is. Bovendien krijgt u afhankelijk van de gekozen opties en afmetingen meteen een heldere totaalprijs voor uw pergola in aluminium.