Een totaalservice voor uw pergola in hout

Voor een pergola of terrasoverkapping in hout maakt u met SDS Veranda de juiste keuze. Wij realiseren 100% maatwerk, volledig volgens uw wensen en verlangens. Alle stijlen, afmetingen en afwerkingsvormen behoren tot de mogelijkheden.

  • Wilt u een volledig open pergola of toch enkele zijdes dichtgemaakt?
  • Wilt u een aanbouw voor uw bestaande woning of een volledig losstaande terrasoverkapping.

Alles is mogelijk.

Als Verandaers van de derde generatie staan wij garant voor betrouwbaarheid en een totaalservice. Wij zijn actief in heel het land. Bekijk enkele realisaties.

Tropisch hardhout

Een pergola in hout staat gelijk met een warme en gezellige uitstraling. U geniet bovendien alle vrijheid om het hout te oliën of te verven in de kleur die u wenst. Wij gebruiken voor uw pergola in hout tropische hardhoutsoorten zoals mahonie of afrormosia.

Van A tot Z

SDS Veranda neemt de volledige coördinatie en werfopvolging op zich. Wij beschikken over een eigen schrijnwerkerij om de plaatsing en montage van uw pergola eigenhandig voor te bereiden. Daarnaast hebben wij ook vakbekwame metsers, plaatsers, pleisteraars, dakwerkers,… in dienst. Vanaf de grondwerken tot en met de plaatsing van uw pergola gebeurt alles door onze eigen mensen.

Plaatsbezoek

De realisatie van uw pergola in hout start met een vrijblijvend plaatsbezoek door één van onze technische adviseurs. We komen ter plaatse en bespreken uw wensen en verlangens. Vervolgens bekijken we de technische mogelijkheden en zetten we een eerste voorstel op papier. U krijgt hiervoor meteen een totaalprijs.

Technisch dossier

Bij een akkoord werken we een volledig technisch dossier uit. Dit kunt u ook gebruiken voor het aanvragen van de stedenbouwkundige vergunning.

Realisatie

We realiseren uw pergola in hout volgens de afgesproken timing. Aangezien we de volledige realisaties in eigen handen hebben, garanderen we een vlotte opvolging van de verschillende onderdelen.

Interesse? Zet de eerste stap naar een pergola op maat die volledig aansluit bij de stijl van uw woning en contacteer ons.